Організаційно-економічний механізм регулювання розвитку рибогосподарського комплексу України - Рижова, К.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Стаття присвячена дослідженню та пошуку організаційно-економічних механізмів стійкого розвитку рибогосподарського комплексу та напрямів його вдосконалення для збільшення виробництва та реалізації рибної продукції.