Методологічні аспекти раціонального збереження та охорони водних ресурсів у системах очищення води - Чередніченко, Ю.Г. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
У статті досліджуються методологічні аспекти проблеми раціонального збереження та відтворення водних ресурсів у системах очищення води. З урахуванням запропонованих ресурсного та нормативного теоретичних підходів до вирішення поставленої проблеми розроблено принципову схему оптимізації водовідведення.