Управління природно-техногенною безпекою: економічні механізми та можливості їх удосконалення - Шпильовий, І.М.; Шпильова, Ю.Б. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Стаття присвячена питанням економічного механізму управління природно-техногенною безпекою. Розглядаються основні групи економічних механізмів гарантування природно-техногенної безпеки, окреслюються шляхи їх удосконалення.