Попередні результати дослідження відслонення Woozle Hill (Західна Антарктида) - Савчин, І.Р.; Шило, Є.О.; Бубняк, І.М.; Бубняк, А.М. (Український антарктичний журнал, 2019)
Мета роботи. Продемонструвати можливість застосування новітніх методів, а саме цифрової фотограмметрії, для побудови віртуальних геологічних відслонень, що знаходяться в складних природних умовах, а також виявити переваги та недоліки цього підходу.