Деякі питання реалізації експертної діагностичної системи - Провотар, О.О. (Компьютерная математика, 2015)
Розглядаються питання реалізації експертної діагностичної системи з мірою вираженості симптомів. Пропонується підхід до розв’язання задач діагностики на основі лінгвістичних моделей.