Реоптимізація 2-критеріальної задачі про мінімальне вершинне покриття графа - Дрейчан, Н.А. (Компьютерная математика, 2015)
Вивчається ефект додавання множини з h = O(log n) вершин з деякими інцидентними ребрами до довільного екземпляра 2-критеріальної задачі про мінімальне вершинне покриття на оптимальний розв’язок.