Частинні випадки задачі граціозності графів - Семенюта, М.Ф. (Компьютерная математика, 2015)
Розглядаються частинні випадки задач з розробки модифікацій конструктивних методів породження граціозних дерев та використанню цих дерев у побудові граціозних одноциклічних графів Знайдено новий метод побудови граціозного дерева з ізоморфних дерев менших порядків. Отримано умови існування одноциклічних графів, конструкції яких пов’язані з граціозними деревами певного виду.