Розробка алгоритмів розв’язання задачі маршрутизації транспортних засобів з часовими вікнами - Огурцов, М.І.; Ходзінський, О.М. (Компьютерная математика, 2016)
Виконано формалізацію задачі маршрутизації транспортних засобів із часовими вікнами та зведено її до оптимізаційної задачі на просторі перестановок. Розроблені алгоритми розв’язання задачі шляхом побудови початкового розв’язку послідовним алгоритмом та його подальшої оптимізації методом локального пошуку. Наведено результати обчислювального експерименту по визначенню ефективності розроблених алгоритмів.