Реалізація r-алгоритму на графічних процесорах - Стецюк, П.І.; Хіміч, О.М.; Сидорук, В.А. (Компьютерная математика, 2016)
Описано дві програмні реалізації r-алгоритму Шора з постійним коефіцієнтом розтягу простору та адаптивним регулюванням кроку. Перша реалізація виконана на мові octave, а друга – на мові Сі з використанням технології Nvidia CUDA. Проведено їх порівняльний аналіз для задачі мінімізації опуклої кусочно-лінійної функції.