Швидке обчислення циклічної згортки багаторозрядних чиселна основі ШПФ у послідовній моделі обчислень - Терещенко, А.М.; Задірака, В.К. (Компьютерная математика, 2016)
Аналізується складність за кількістю однослівних операцій при реалізації операції циклічної згортки. Розглянуто методи обчислення циклічної згортки, коли кожна точка згортки є багаторозрядним числом. Запропоновано швидкий метод обчислення циклічної згортки такого виду на основі ШПФ невеликої довжини