Програмно-алгоритмічне забезпечення для розв’язання обернених задач теплопровідності - Варенюк, Н.А. (Компьютерная математика, 2017)
Розглянуто алгоритм розв’язання та програмні модулі для ідентифікації параметрів початково-крайової задачі теплопровідності.