Моделі аналізу охоплення нестандартних даних - Горбачук, В.М.; Сирку, А.А.; Сулейманов, С.-Б. (Компьютерная математика, 2017)
При аналізі охоплення даних враховується різна їхня можлива природа – некерованість, недискреційність, категоріальність, ординальність, неточність.