Двоетапний метод для синтезу багатошарових оптичних систем - Міца, О.В.; Пецко, В.І.; Стецюк, П.І. (Компьютерная математика, 2017)
Запропоновано двоетапний метод синтезу просвітлюючих оптичних покрить з невеликою кількістю шарів. Метод можна застосовувати для створення різного типу багатошарових оптичних систем з заданими характеристиками. Показано, що за його допомогою можна покращити характеристики відомого просвітлюючого оптичного семишарового покриття.