Елементи комп’ютерної технології розв’язування задачі наближеного інтегрування швидко-осцилюючих функцій з виявленням і уточненням апріорної інформації - Луц, Л.В.; Задірака, В.К. (Компьютерная математика, 2017)
Наведений алгоритм виявлення та уточнення вихідної інформації про підінтегральну функцію для задачі наближеного інтегрування швидкоосцилюючих функцій, що надає змогу отримати якісний наближений розв’язок і більш точні оцінки його похибки.