Вартості досконалої інформації та стохастичного рішення - Горбачук, В.М.; Дунаєвський, М.С.; Сирку, А.А.; Сулейманов, С.-Б. (Компьютерная математика, 2017)
Показано, що моделі стохастичного програмування дають певні вимірювані переваги порівняно з аналогічними моделями детерміністичного математичного програмування.