Оцінка стану та визначення показників ризику IT компаній при злиттях та поглинаннях - Татарченко, Є.С.; Лифар, В.О. (Математичне моделювання в економіці, 2019)
Стаття стосується проблеми розробки моделей, методів, та інформаційної технології забезпечення підтримки прийняття рішень щодо аналізу поточного стану IT компаній з ціллю досягнення найбільш вигідних умов їх експлуатації.