25 років Волинській обласній організації НСКУ - Бондаренко, Г.; Силюк, А.; Шваб, А. (Краєзнавство, 2015)
20 листопада 2014 року відбулися урочистості з нагоди 25-ої річниці від часу створення Волинської обласної організації Національної спілки краєзнавців України та 52-а Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Минуле і сучасне Волині та Полісся. Розвиток краєзнавства і краєзнавчої освіти на Волині».