Експедиція "Історико-краєзнавча спадщина Фастівщини" - Савченко, І. (Краєзнавство, 2015)
29 квітня 2015 року Національна спілка краєзнавців України провела експедицію «Історико-краєзнавча спадщина Фастівщини».