Моделювання монетарного регулювання відтворення економіки - Дробязко, А.А.; Дунаєв, Б.Б.; Любіч, А.А. (Математичне моделювання в економіці, 2019)
У статті визначено, що економічна ситуація в Україні вимагає пошуку шляхів та інструментів прискорення темпів економічного розвитку для підвищення добробуту громадян із метою майбутньої інтеграції в європейський простір.