Порівняльний аналіз алгоритмів шифрування NTRUEncrypt та NTRUCipher - Матійко, А.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2019)
Мета цієї роботи — проведення порівняльного аналізу зазначених шифросистем, а також коректне обґрунтування умов, що забезпечують CPA-стійкість шифросистеми NTRUCipher. Окремим результатом є аналітичні оцінки ймовірності помилкового розшифрування повідомлень для NTRUCipher, що є важливим для належного вибору параметрів шифросистеми при її практичному застосуванні.