Побудова наближеного розв’язку осесиметричної задачі динаміки неізотермічного вологопереносу - Марченко, О.О.; Самойленко, Т.А. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2020)
Для осесиметричної початково-крайової задачі волого- та теплопереносу із змішаними неоднорідними крайовими умовами отримано оцінки швидкості збіжності неперервного за часом та дискретного наближених розв'язків, побудованих на базі методу скінченних елементів.