Адміністративно-територіальний устрій та територіальні межі Галицької землі Руського воєводства - Федунків, З. (Краєзнавство, 2015)
Дана стаття присвячена дослідженню змін адміністративно-територіального устрою Галицької землі у 1434–1772 рр. Зроблено спробу графічного визначення меж Галицької землі за картографічними джерелами XV–XVIII ст. та дослідженнями істориків й картографів XIX – XX ст.