Звітно-виборна конференція Черкаської обласної організації НСКУ - Мельниченко, В. (Краєзнавство, 2016)
28 квітня 2016 року в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася V звітно-виборна конференція Черкаської обласної організації Національної спілки краєзнавців України.