Засідання Президії НСКУ та вручення Премії імені Дмитра Яворницького (14 грудня 2017 р.) (Краєзнавство, 2018)
14 грудня 2017 р. відбулося засідання Президії Національної спілки краєзнавців України в якому взяли участь представники центрального керівництва, голови регіональних організацій, відомі краєзнавці, науковці та громадські діячі.