Крайова задача для систем слабконелінійних гіперболічних рівнянь - Білусяк, Н.І.; Пташник, Б.Й. (Нелинейные граничные задачи, 2002)
В даній роботі досліджується задача Діріхле для систем слабконелінійних гіперболічних рівнянь, при цьому її результати для лінійного випадку покращують результати, отримані в роботі [5] (уточнено умови теореми існування розв’язку лінійної задачі, отримані у [5]), а нелінійний випадок є узагальненням та розвитком результатів робіт [1], [2].