Про розв'язність задачі Коші для параболічних систем зі зростаючими коефіцієнтами - Івасишен, С.Д.; Пасічник, Г.С. (Нелинейные граничные задачи, 2002)
У цій статті наводяться результати дослідження фундаментальної матриці розв’язків задачі Коші і розв’язності задачі Коші для дисипативних 2b -параболічних систем з другим набором умов на коефіцієнти та характеристику дисипації. При цьому припускається, що система може містити виродження на початковій гіперплощині.