Виїзне засідання Президії НСКУ та Оргкомітету конкурсу імені П.М. Коцура на Сумщині - Милько, В. (Краєзнавство, 2018)
26 вересня 2018 року делегація Національної спілки краєзнавців Укра їни та ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний універси тет імені Григорія Сковороди» завітала на Сумщину, де в смт Недригайлів відбулося спільне засідання Президії НСКУ і Оргкомітету краєзнавчого, історико-культурологічного конкурсу імені П.М. Коцура.