Особливості споживання послуг лісових екосистем у контексті екологічної глобалізації - Бас, Т.Б. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Розглянуто сутність послуг лісових екосистем. Наведено і допрацьовано їх класифікацію. Обґрунтовано поняття конкурентності і виключності у споживанні. Проаналізовано кожну послугу за цими ознаками. Висвітлено важливість послуг лісових екосистем та особливості процесу їх споживання.