Стратегічні аспекти рекреаційного природокористування в контексті сталого розвитку - Охріменко, А.Г.; Мельник, І.Л. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Розглянуто проблеми рекреаційного природокористування. Наголошується на важливості використання стратегічного управління та принципів сталого розвитку стосовно такої діяльності. Обґрунтовано основні принципи та послідовність упровадження стратегії рекреаційного природокористування.