Індикатори сталого розвитку в системі цілей розвитку тисячоліття: структура, використання, виконання - Пристайко, О.П. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
У статті досліджено прогрес України на шляху до сталого розвитку крізь призму індикаторів Цілей розвитку тисячоліття. Виявлено вузькі місця виконання ЦРТ у контексті використання та відновлення природних ресурсів та запропоновано низку заходів щодо виконання зобов’язань, які взяла на себе Україна в рамках ЦРТ.