Оцінювання експортного потенціалу електроенергетики в системі екологічно безпечного сталого розвитку енергетики - Серебренніков, Б.С.; Сегеда, І.В.; Караєва, Н.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
В статті висвітлено актуальні питання методології оцінювання експортного потенціалу електроенергетики в системі гарантування екологічно безпечного сталого розвитку енергетики України.