Проблеми державного регулювання розвитку системи промислового водокористування в Україні у трансформаційних економічних умовах - Яроцька, О.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Обґрунтовано основні шляхи вдосконалення державного регулювання розвитку системи промислового водокористування в Україні.