Методологічні підходи до інституціоналізації формування сталого землекористування - Дорош, Й.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Проаналізовано зміни, які відбулися в земельних відносинах від початку земельної реформи, та їх вплив на використання й охорону земель. Запропоновано методологічні підходи до формування сталого сільськогосподарського землекористування.