Механізми модернізації інституціонального середовища лісоресурсного розвитку - Антоненко, І.Я.; Дребот, О.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Сформульовано механізми модернізації інституційного середовища лісоресурсного комплексу, розкрито форми власності на землі лісового фонду і ліси, конкретизовано пріоритети подальшого лісоресурсного розвитку.