Еколого-економічні проблеми водокористування в Чернігівській області - Захлинюк, М.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
У статті проаналізовано екологічний стан водних ресурсів Чернігівської області. На основі аналізу визначено еколого-економічні проблеми водокористування в регіоні.