Удосконалення механізму реалізації необробленої деревини в України - Кравець, П.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
На основі проведеного аналізу ефективності функціонування аукціонів з продажу деревини та закордонного досвіду запропонована принципова схема функціонування механізму реалізації необробленої деревини на засадах сталого розвитку.