Інституціоналізація вітчизняної сфери надрокористування як основа державного регулювання гірничих відносин - Матюха, В.В.; Мовчан, М.Т. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
В статті розглянуто інституціональний підхід до економічних процесів у сфері надрокористування, зокрема визначені пріоритети інституціональних перетворень. Запропонован методичний підхід до визначення економічного ефекту від інституціонального реформування сфери надрокористування.