Оцінка ефективності організаційно-економічного механізму поводження з відходами в Україні - Омельяненко, Т.Л. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Розглянуто питання ефективності організаційно-економічного механізму поводження з відходами в Україні. Здійснено оцінку ефективності організаційно-економічного механізму поводження з відходами за динамікою індикаторів сталого розвитку щодо поводження з відходами та через дослідження взаємозв’язку між категоріями надходження коштів, видатки за позицією "відходи", отриманий ефект.