Міжнародна наукова конференція "Історико-культурний туризм: український та світовий досвід" - Гончаров, О.; Терес, Н. (Краєзнавство, 2019)
5 квітня 2019 р. на історичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася Міжнародна наукова конференція «Історико-культурний туризм: український та світовий досвід».