VІІ Міжнародна наукова конференція "Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри" - Осипенко, О. (Краєзнавство, 2019)
17–18 травня 2019 р. в Одеському національному морському університеті відбулася VІІ Міжнародна наукова конференція «Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри». Конференція організована кафедрою українознавства, історико-правових та мовних дисциплін ОНМУ.