Де похований Богдан Хмельницький? Історія пошуку усипальниці великого гетьмана - Мельниченко, В. (Краєзнавство, 2019)
Рецензія на книгу: Валентин Лазуренко «У пошуках крипти великого державотворця України Богдана Хмельницького». – Черкаси: Вертикаль, 2019. – 76 с. : фото. Бібліотека історичної пам'яті «Джерела вічності».