Шлях геолога (до 80-річчя академіка НАН України О. Ю. Лукіна) - Гожик, П.Ф. (Вісник НАН України, 2020)
5 лютого 2020 р. виповнюється 80 років видатному вченому, визнаному фахівцю в галузі нафтогазової геології, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (1991), премії ім. В.І. Вернадського НАН України (2001), заслуженому діячу науки і техніки України (2015), головному науковому співробітнику Інституту геологічних наук НАН України, доктору геологічних наук (1990), професору, академіку НАН України (2012) Олександру Юхимовичу Лукіну.