Щодо подальшого розвитку нормативно-правового забезпечення наукової сфери та вдосконалення структури управління в НАН України (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 15 січня 2020 р.) - Горбулін, В.П. (Вісник НАН України, 2020)
У доповіді представлено результати діяльності створеної наприкінці минулого року робочої групи НАН України з підготовки пропозицій щодо розвитку наукової сфери України. На розгляд Президії НАН України винесено пропозиції, напрацьовані з питань, що потребують законодавчого врегулювання у 2020 р., а також проєкти нормативних документів у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності Академії, розроблені робочою групою.