До 80-річного ювілею Івана Петровича Булєєва (Економічний вісник Донбасу, 2020)
Наближається 22 березня 2020 року, ознаменоване важливою подією – днем народження Булєєва Івана Петровича, відомого вченого-економіста, 80-річний ювілей якого не тільки привід відзначити заслуги цієї видатної людини, а й можливість продемонструвати приклад виняткової працьовитості, цілеспрямованості, порядності і натхненного служіння науці.