Орлине перо: монографія про Юрія Косача (Радишевський Р. Юрій Косач: література як голос нації) - Астаф'єв, О.Г. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Радишевський Р. Юрій Косач: література як голос нації. – Київ: Талком, 2018. – 384 с.