Нова книжка про Сергія Полуяна - Костенко, Н.; Сулима, М. (Слово і Час, 2020)
Рецензія на книгу: Палуян Сяргей. След, вечна жывы Творы. Успаміны. Прысвячэнні. Даследаванні / Сяргей Палуян; укладанне, падрыхтоўка тэксту, аглядныя аналітычныя артыкулы, прадмова i каментар Таццяны Кабржыцкай, Вячаслава Рагойшы. Мінск: Кнігазбор, 2018. 336 с. (Бібліятэка Саюза беларускіх пісьменнікаў «Кнігарня пісьменніка»; выпуск 114).