Екзистенція нації в романі опору: націоцентричний підхід - Іванишин, П. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Сеник Л Роман опору. Український роман 20-х років: проблема національної ідентичності. - Львів: Академічний експрес, 2002.