Методы исключения неизвестных из систем линейных неравенств и их приложения - Остапенко, В.В.; Финин, Г.С. (Український математичний журнал, 2001)
Вивчаються методи вилучення одного невідомого або групи невідомих із системи лінійних нерівностей. Обгрунтування цих методів проводиться на основі теореми Хеллі. Методи застосовуються для обчислення течій у мережах із узагальненим принципом збереження.