Наследственные критические Ω-композиционные формации - Ведерников, В.А.; Коптюх, Д.Г. (Український математичний журнал, 2001)
Наведено розв'язання проблеми Л. О. Шеметкова (про дослідження критичних формацій) для частково композиційних спадкоємних формацій.