Півобертові деревні факторизації повних графів - Петренюк, А.Я. (Український математичний журнал, 2001)
Виділено клас дерев, які названі півсиметричними, і доведено, що кожне дерево T із цього класу допускає T-факторизацію спеціального вигляду у випадку, коли T має порядок n = 2k ≤ 16. Висловлено гіпотезу, що кожне півсиметричне дерево T допускає. T-факторизацію. Встановлено існування T-факторизацій для півсиметричних дерев визначених класів.